Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákupní taška na kolečkách

Od: puclik odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, poradí mi někdo, jaký typ tašky na kolečkách si mám pořídit na nákupy, aby jsem více nelítala po reklamacích než po nákupech, aby měla slušnou nosnost a vypadala moderněji, máte takovou? Kde sehnat a jaká je cena? Děkuju.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Řekl bych že takovou, která se ti bude líbit, bude ti funkčně vyhovovat a hlavně budeš mít možnost si ji vyzkoušet. Ty, které jsem měl v ruce, měly poměrně krátké madlo a protože jsem celkem vysoký a nemám ruce až ke kolenům, tak mi jezdily na paty.

hodnocení

0x

Když jsem rozhlašovala typy na dárky k narozeninám, tak jsem si přála tašku na měkkých kolečkách, aby nehrkotala a aby měla vysouvací držadlo, protože jsem vysoká a musela bych se k madlu hrbit. Dostala jsem takovou. Madlo se dá polohovat natřikrát, jen stiskem kousku madla. Jezdí tiše. Vozím sebou háček na pověšení na nákupní vozík.*jasne* Myslela jsem si, že je zbytečně velká, ale když jsem si tam naložila zelený a žlutý meloun a nějaké brambory a mlíko, tak byla akorát. Když jede tramvaj se schodama, řeknu si mladému mužskému, s úsměvem a poděkováním. *hej* Jsou v Kika, u Vietnamců za přijatelné ceny. Firma výrobce je všude stejná. Nějaké 300kč.

hodnocení

0x

Nejlépe je si tašku v obchodě vyzkoušet. Někdo jako třeba jako já malý a někdo zase dlouhý. Taky koukej aby byla co nejlehčí. Já sama mám dvě, ale moc je nepoužívám. Do krámu jezdím autobusem a domů s plnou je to dost nešikovné vytáhnout nákup po schůdkách. Jo a taky si s ní dost často přejedu nohy. Celá rodina má ze mně a z tašky legraci.

hodnocení

0x

Dobrý den. Tašek na kolečkách je velký výběr různých velikostí i barev. Záleží na vašem vkusu, kterou si vyberete. Jsou i tašky, mají sice malá kolečka, ale prázdná a poskládaná se vám vleze do igelitky. Pokud si zakoupíte tašku v ceně od 150 - 200 kč, tak vám poslouží stejně, jak ty předražené. Koupíte-li si tašku u vietnamců, tak si vyžádejte účtenku. Podle mne mají i větší výběr. Tašku na kolečkách mám už několik let a často jí používám. Bez problémů na ní vozím těžký nákup, např. i 2 balení zeminy 20 litrů. Při koupi tašky dejte přednost větším (šírším) kolečkům, mají delší životnost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]