Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, poradí mi někdo, jaký typ tašky na kolečkách si mám pořídit na nákupy, aby jsem více nelítala po reklamacích než po nákupech, aby měla slušnou nosnost a vypadala moderněji, máte takovou? Kde sehnat a jaká je cena? Děkuju.
Když jsem rozhlašovala typy na dárky k narozeninám, tak jsem si přála tašku na měkkých kolečkách, aby nehrkotala a aby měla vysouvací držadlo, protože jsem vysoká a musela bych se k madlu hrbit. Dostala jsem takovou. Madlo se dá polohovat natřikrát, jen stiskem kousku madla. Jezdí tiše. Vozím sebou háček na pověšení na nákupní vozík. Myslela jsem si, že je zbytečně velká, ale když jsem si tam naložila zelený a žlutý meloun a nějaké brambory a mlíko, tak byla akorát. Když jede tramvaj se schodama, řeknu si mladému mužskému, s úsměvem a poděkováním.
Jsou v Kika, u Vietnamců za přijatelné ceny. Firma výrobce je všude stejná. Nějaké 300kč.
Dobrý den. Tašek na kolečkách je velký výběr různých velikostí i barev. Záleží na vašem vkusu, kterou si vyberete. Jsou i tašky, mají sice malá kolečka, ale prázdná a poskládaná se vám vleze do igelitky. Pokud si zakoupíte tašku v ceně od 150 - 200 kč, tak vám poslouží stejně, jak ty předražené. Koupíte-li si tašku u vietnamců, tak si vyžádejte účtenku. Podle mne mají i větší výběr. Tašku na kolečkách mám už několik let a často jí používám. Bez problémů na ní vozím těžký nákup, např. i 2 balení zeminy 20 litrů. Při koupi tašky dejte přednost větším (šírším) kolečkům, mají delší životnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.